3 tips til god underholdning, når du passer killinger

Det er ikke alle, der kan lide at lade deres nyfødte killinger blive alene hjemme, hvis de skal ud at rejse eller blot væk en enkelt aften. Passer du af og til killinger, har vi her tre gode tips til, hvad du kan lave imens, så du ikke keder dig. Jovist er de små puslinger søde og nuttede, men de sover meget og skal have hvile store dele af dagen.

Killinger er sjove at lege med, fordi de godt kan lide at slås. Men når de ikke gør det, kan det være rigtig fint for dig at have noget god underholdning lige ved hånden. Det er ikke alle, der har en lige spændende TV-pakke, hvis du er killinge-sitter for en aften. Så her får du vores mest sprøde tips, så du med garanti får en hyggelige aften, når de små engle sover.

Sjove online casino spil

https://www.cozino.com/dk/vip/ finder du en række forskellige spil, du kan have lige ved hånden, hvis du henter app’en. Her er der noget for enhver smag, så du kan spille løs i flere timer uden at kede dig. Tiden flyver afsted på de mange slots, som er ganske populære og faktisk sidder på hele 66,6% af det danske spillemarked.

Er du ikke til slots, finder du også roulette, blackjack og mange andre spændende spil, du kan fordrive tiden med. Her skal du have lidt mere is i maven, da det koster lidt mere i disse spil. Men det er helt op til dig selv, hvad du bedst kan lide at foretage dig.

Stream de bedste serier

Har du Netflix og HBO eller lignende, er der altid masser af sjove og underholdende serier og film, du kan se i flæng. Især Netflix er så godt lavet, at der automatisk starter et nyt afsnit af en serie, så du bare kan se videre og videre. Du kan sagtens nå en halv sæson på en aften, hvor du passer killinger. Har du nogle favoritter, er det jo bare at tænde for din medbragte computer, tablet eller smartphone, hvor det også er muligt at se dem.

Tal løs med dine veninder

I dag er der næsten ubegrænset taletid på de fleste mobilabonnementer og derfor mulighed for at tale i al uendelighed. Har du nogle veninder, der kan lide at sludre, er det jo bare at gribe knoglen og snakke løs om de seneste oplevelser. Vi håber, du kan lide vores tre tips, så du bestemt ikke keder dig, næste gang du passer naboens små, dejlige killinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*